Gravatar

#41 filmz-Kadann 18 år siden

#40 -

Glæd dig til at se Elijah.. han er super-creepy.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#42 El vez 18 år siden

Jep.. "Look, it's Frrodo Baggins!" er ikke lige det første der falder én ind, når man ser ham folde sig ud.
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#43 El vez 18 år siden

Life Aquatic with Steve Zissou
Så blev det til mødet med Criterions tag på The Life Aquatic with Steve Zissou (aka. Jaques Custeau). Som sædvanlig har jeg kun fået kigget på første disc (ekstramateriale kræver et bestemt humør :)

Denne film er meget speciel, og det er længe siden jeg har set så mange genrer støde sammen. Hovedsaligt er det dog en komedie, men en rørende én af slagsen og selvom den introducerer en del nye elementer, er grundkomceptet det samme som I de øvrige af Wes Andersons film jeg har stiftet bekendskab med, Rushmore og især The Royal Tenenbaums. Igen er det lykkes at skrabe et fantastisk cast sammen, med Bill "jeg har efterhånden fortjent en oscar eller 5" Murray i hovedrollen som Steve Zissou. Af andre nævneværdige præstationer synes jeg især at Cate Blanchett gør det rigtig godt og det er svært ikke at forelske sig i den hjertevarme og ligefremme "Jane Winslett-Richardson", der virker som den eneste ikke-karikerede karakter i fortællingen. Hele castet hjælper med at gøre filmen seværdig, for plot-mæssigt er der ikke meget reelt eventyr at komme efter. Det er mere en følelsesmæssig rutchebane, Wes Anderson smider os ud på, krydret med fantastiske små komiske indslag og skæve karakterer.

Undervejs undrer man sig over hvad det dog skal ende med, og indimellem greb jeg mig selv i at tænke på om filmen var slut og en anden begyndt, men det lykkes alligevel at få afsluttet historien på tilfreds vis, også så der er lidt at tænke over bagefter.

Jeg har ikke lyst til at afsløre for meget af handlingen, mest fordi at denne type film er umulig af genfortælle, den skal opleves!
8/10

Rent teknisk er Criterions udgivelse okay, billedet er ikke ligefrem fantastisk, men over gennemsnittet. Det er dog langt fra referencemateriale.
7/10

Lyden er glimrende, dts lydsporet gengiver David Bowies sange på formidabel vis, selv når de bliver sunget på portugisisk! Talen er klar, men baghøjtalerne kommer aldrig rigtig igang.
8/10
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#44 elwood 18 år siden

#37 jeg glæder mig satme også til jeg skal se den, er vild med hele Film Noir genren, og Frank Miller forstår om nogen at lave et univers man lever sig ind i.

Læste Sin city way back, hos min fætter da jeg var på besøg hos ham, men jeg har nu også tænkt mig at anskaffe tegneserieerne selv, et eller andet sted fra, når jeg lige finder et sted som har dem med Org. sprog.

2005 bliver et kanon film år.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#45 davenport 18 år siden

Ja, den er eddermame for sej. Jeg havde ingen forventninger, mest fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle forvente.
Men, wow jeg blev overrasket. Knald på og smadder, og holdt i en fed stil hele vejen igennem.
Der sker bare så meget, at man kun kan anbefale den, i stedet for at fortælle om handlingen. En stor oplevelse!

Og ja...De damer.. Det er godt nok nogle lækre dåser der render rundt. især Carla Gugino og Jessica Alba, som jo er gudesmuk.

http://www.perfectpeople.net/media/celebs/77/0207....

http://theflupke.free.fr/dredi/dredi%2031-12-04/Je...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#46 McPeter 18 år siden

Nå for dælen - havde ikke lige set I allerede var begyndt at skrive om Sin City i denne tråd... jeg har lavet et lille indlæg i denne tråd istedet:
http://www.filmz.dk/forum/item/12744/#41
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#47 McPeter 18 år siden

#45 - hvad er der nu galt med resten? ;-)
http://koti.welho.com/apuska/cgcboards/Jessica_Alb...
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#48 filmz-sanjo 18 år siden

Bestemt ikke noget ;)
"If there is no struggle, there is no progress"
Gravatar

#49 filmz-Bruce 18 år siden

Spanish Prisoner
Thriller fra 1997 instrueret af David Mamet med Campbell Scott og Steve Martin i hovedrollerne, sidstnævnte i en ganske seriøs af slagsen.

Joseph (Scott) er ansat af en stor virksomhed til et forskningsprojekt og har udviklet en formel med så stort potentiale, at virksomheden har udsigt til en 4-5 meget lukrative år. Hvad formelen lige går ud på, ved vi ikke og det er også ligegyldigt, for inden vi ved af det, er vi blevet trukket ind i en historie, som vil få os til at se konspirationer og gætte slutninger. Intet er ligetil i denne film.

De første 10 minutter var et studie i over-lapping og talk-over dialog. Noget som vi ihvertfald ikke har set i Star Wars I og II, men som var fedt at se gennemført så godt. Udover filmens dybere plot, giver den også et indblik i grådighed. Vor ven Joseph bliver langsomt viklet ind i et mystisk sæt begivenheder, som måske, måske ikke har nogen betydning. Men Men havde det ikke været for menneskets indbyggede "fortjeneste instinkt", så havde Joseph måske undgået en del.

Forhåbentlig lyder det kryptisk :)

En meget god thriller, velspillende skuespillere og et plot, som man måske nok har oplevet "i andre klæder" før, men som er langt fra Kejserens nye :)

Film: 7.9/10
DVD: 8/10
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#50 filmz-Crystalstar1200 18 år siden

Project Greenlight Sæson 1 og 2

Basalt set handler begge sæsoner om at Matt Demon og Ben Affleck, der for nogle år tilbage udskrev en konkurrence om, hvor unge instruktør talenter kunne få lov til at lave deres egen film for Miramax.

Forskellen på Sæson 1 og 2 er at i sæson 2 er der også en manuskript vinder som så de vindende instruktører får lov til at lave en film over.

Begge sæsoner er seværdige både hver for sig og sammen og kan vise dig lidt om hvad det er at lave film og koster ikke mere end hvad en gennemsnitlig god bog om emnet også ville koste.

Man er pt. i gang med Project Greenlight 3
og hvis du vil vide mere kan du klikke her og læse mere om projekterne.

Et god start for alle med en lille amatørinstruktør i maven og, som gerne vil vide mere og se lidt om det før man selv kaster sig ud i et miniprojekt.
---------------------------------------

*** Den Som Elsker Meget - Udretter Meget ! ***

Skriv ny kommentar: