Gravatar

#31 PredatorX 16 år siden

#29

Det er muligt. Jeg synes bare stadig ikke argumentet kan bruges. Du kan på ingen måde undgå at kriminalitet sker i danske hænder. Det der er skræmmende er, at vi ikke står for hovedparten. Og snakker vi økonomisk kriminalitet er Nørrebro måske er godt sted at starte. Det er nok ikke småting der sker i det område hva? Falske papirer med falske aldrer betyder flere penge fra staten osv.. For ikke at snakke om kiosker og dets lige med sorte indtægter.

Jeg har en jordmoder i familien. Der er på ingen måder sjældent, at hun sidder overfor en pige der er 30 på parpiret, men som måske i virkeligheden kun er 20 år. Og gift. Dog ikke på papiret. Flere penge du ved...
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#32 filmz-Bruce 16 år siden

Dette er en artikel fra 2004 om måden at lave statistik på, forklaret af en medarbejder ved Danmarks Statistik. Han gennemgår faktuelt, hvorledes DST korrigerer for bl.a. socioøkonomiske forskelle og meget mere, når kriminalitet skal forklares udfra etnicitet.

Kronikken har været i et dagblad fordi der var så mange spørgsmål og kritik af statistikker, som viste, at kriminalitet var mest udbredt blandt indvandrere.

Det er nødvendigt at læse hele kronikken igennem, førend eksemplerne, er korrigeret for trafikovertrædelser og lignende.

Kronik i PDF form

Hvorvidt tallene er blevet bedre siden da, har jeg mine seriøse tvivl om!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#33 filmz-Kadann 16 år siden

#30 -

Selvfølgelig er der forskel, men man kan jo så kigge lidt på hvor mange mennesker der skades indirekte af økonomisk kriminalitet i forhold til vold.

Her mener jeg penge der kunne bruges i statskassen, job der forsvinder o.s.v.

#31 -

Se ovenstående.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#34 HonoDelLoce 16 år siden

#33

Ja, men kig så på, hvilken skade det gør.. Jeg vil ti gange hellere leve med mindre luksus i mit liv, fordi en eller anden forretningsmands fra Brønshøj (uh, jeg er jævnt svag i den sjællandske geografi) fifler med regnskaberne end jeg vil leve i evigt had eller med ar (det være sig både fysiske og psykiske) over en af de førnævnte ugerninger..

I øvrigt skader det mange flere end blot lige offeret, både i tilfælde af voldtægt, drab eller drabsforsøg..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#35 evermind 16 år siden

#25
Det er lidt spøjst med dig, JON, der det ene øjeblik står af diskussionen med en kommentar om, at det er for lamt. Vel at mærke i forlængelse af et par spørgsmål og modargumenter eller tre til dit punkt #14. Eftersom du så pludselig kommer på banen igen, så snart honodelloce smider et (uanset hvorvidt jeg er enig eller ej) bedre argumenteret og formuleret indlæg, end erfaringerne indtil videre viser, at du selv har kunnet komme op med.

Det lugter lidt af guerilladiskussion, hvor du slår til med et udsagn, trækker dig, så snart der bliver sat spørgsmålstegn ved det, du skriver - og så i øvrigt venter med at komme ind igen, til du kan lægge dig ind i slipstrømmen fra mere gennemtænkte indlæg og nøjes med at erklære dig enig i disse. Det er da lidt sørgeligt at komme tilbage på banen på den måde - ikke mindst efter at have proklameret, at du stod af. Når du først har meddelt dét, så hav i det mindste anstændighed nok til at blive væk og lad så de, der kan finde ud af at argumentere - uanset holdninger - om det ...
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#36 HonoDelLoce 16 år siden

#35

Well said ;) Tænkte selv på at skrive noget med, at han ikke skulle bruge mig som stødpude for hans holdninger, but never mind ;)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#37 filmz-Kadann 16 år siden

#34 -

Jeg er helt klar over at det ikke kun er ofret der tager skade i forbindelse med vold, voldtægt o.s.v., men jeg vil nu stadig mene at en person der snyder skattefar for adskillige millioner kroner gør stor skade på det danske samfund, hvilket ikke nødvendigvis går til luksus til dig eller mig.

Om det ene er værre end det andet, vil jeg ikke gøre mig selv til herre over, men jeg mener blot at man har alt for travlt med kun at kigge på en smal del af den kriminalitet der begås i Danmark, fordi vold o.s.v. skaber gode overskrifter. Det er, kort sagt, populær politik - man kigger på enkeltsager, frem for at kigge på det store billede.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#38 Patriarch 16 år siden

hehe Kadaan din gamle hippie :D

Jeg skylder dig stadig en White Russian :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#39 evermind 16 år siden

#36
Nej, evermind. ;)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#40 filmz-Kadann 16 år siden

#38 -

Indeed ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: