Gravatar

#41 filmz-lbw 18 år siden

#40 Jeg lejede Deadwood S1 gennem Digitarian (Zulu filmklub) efter dine tidligere prædikener, og jeg er hooked efter 2 episoder... Billedet er skam heller ikke dårligt på alm. CRT.

Der dukker royalties fra HBO op når som helst... ;o)
I am smiling because they haven't found the bodies yet.
Gravatar

#42 filmz-Bruce 18 år siden

#41 Velkommen i klubben, dejligt at høre du kan li' den :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#43 filmz-Narniabæver 18 år siden

Lille Kylling:3D animeret tegnefilm fra Disney i komedie kategorien.
Filmen var sjov, sød og underholdene, men ikke nogen mesterværk, og nogen scener syntes at være uhyggelige for de mindste.
De turbulente scener minder om en Emir Kusturica komedie uden mennesker med æsler, fjerkræ og hunde.
På trods af de blandede anmeldeser, var der mange som så Lille Kylling, og der blev dog et lille bifald af tilskuerne tilsidst.

8 / 10

The Fearless Four (Die Furchtlosen Vier):2D / 3D musical tegnefilm fra Munich Animation, der vandt en Bavaria filmpris, og den blev også vist under Berlin's film festival.
Forsangeren fra Pur, skuespilleren Mario Adorf, og operasangeren Sandra Scwarhzhaupt medvirker, og Peter Wolf har lavet musikken, imens historien er baseret på Grimms eventyr om Stadsmuikanterne Fra Bremen.
Den er tiltider flot animeret, men mange scener fejler i at fylde ud i 3D omgivelserne.
Det anden minus er at den kan være for uhyggelig og mørk for børn, og den henvender sig mere til et ældre publikum.

10 / 10
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#44 filmz-Bruce 18 år siden

Fik set de sidste afsnit af Alias sæson 3. De først 4-5 afsnit var lidt langsomme, efter den vilde sæson 2, men det tog ikke lang tid, førend man "var i gear" igen. Og heldigvis var Rambaldi igen i søgelyset.

Super underholdning, velproduceret, gode twists og ikke mindst gode karakterer og velspillet, samt masser af kendte guest stars. En overrumplende cliffhanger, så kan ikke vente med at få fingrene i sæson 4.

Film: 8/10
DVD: 9/10
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#45 filmz-Kadann 18 år siden

Dune: extended edition

David Lynch’ vision af Frank Herberts klassiske bog, i en forlænget udgave som dog er krediteret til den legendariske Alan Smithee, i stedet for Lynch.

Allerede fra starten kan man se at dette er noget helt andet end den tidligere version af filmen, da der lægges ud med en anden introduktion af universet, frem for den der var indtalt af Virginia Madsen, hendes udgave bruges dog senere i filmen.

Den nye introduktion forklarer meget kort menneskets udvikling ved hjælp af tegninger og en fortæller og starter med et billede af bogen ”Dune”. Introduktionen forklarer desuden meget snedigt hvorfor teknologien er som den er, selvom vi er 8000 år ude i fremtiden og fortælleren fortsætter gennem hele filmen med at introducere personer, steder o.s.v., uden at det på noget tidspunkt bliver irriterende at høre på. En udmærket måde at starte en film på med et så omfattende univers at tage hensyn til.

Billedekvaliteten er god i denne udgave og selvom der er enkelte farveforskellige når man skifter mellem nye og gamle scener, så er det minimalt og noget man næsten ikke lægger mærke til. Enkelte klip mellem de nye og de gamle scener er dog ikke helt heldige, men de er dog ikke direkte generende, men det kunne være gjort mere elegant. Selvom billedet er fint, så er der stadig et 80’er præg over filmens kvalitet, om det er typen af film man brugte dengang, ved jeg så ikke, men det er ret tydeligt.

Om musikken kan man sige det samme m.h.t. det tydelige præg fra 80’erne, men stadig må jeg sige at jeg er vild med Totos musik til denne film, specielt temaet som helst skal spilles HØJT!

Filmen er ca. 40 min. længere, meget mere uddybende og lidt tungere, dog skal det siges at det ikke kun er tilføjelser, da der også er klippet enkelte småting fra i forhold til den gamle udgave. I den ekstra tid er der blevet plads til masser af ekstra detaljer fra bogen, bl.a. flere scener med Gurney Halleck, som var en stor mangelvare i den oprindelige udgave. Samtidig er der også en bedre sammenhæng i filmen, f.eks. dukker nogle af de mindre biroller op flere gange i løbet af filmen, hvilket selvfølgelig er en lille detalje, men giver et bedre helhedsindtryk.

Dog er det ikke 100% ros, da visse skuespillere overspiller voldsomt, men dette opvejes af gode skuespillere som Brad Dourif, Kyle MacLachlan (som jeg har en svaghed for), Jürgen Prochnow, Max von Sydow og Patrick Stewart, samt gode effekter og en lækker omgang artdesign, som giver filmen et helt specielt præg.

Alt i alt er det en glimrende oplevelse og sikkert den udgave jeg skal se fremover.

5/6
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#46 chronaden 18 år siden

lyder sq godt :>

venter stadig på min fra pacific :<
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#47 elwood 18 år siden

Har lige set SPL, og damm de forstår at lave en action film der i hong kong, Og næste sidste slutbillede var bare så smuk at se. dog fangede
jeg ikke lige det med skoene til sidst, jeg er klar over det var hans mænds sko fordi de jo stod ude i vandet, men var der en dybere mening bag det?


Sammo Hung blev jeg også overaskede over, jeg skal vidst til at se nogle flere film fra hong kong med ham, for jeg har altid synes han var pinlig i de amerikanske film. men i scene hvor de vil anholde ham for satan det går vildt for sig.

Jeg kunne måske godt ha ønsket
man kom bare en smule mere ind på livet af de forskelige personer fra politi enheden, det ville ha gjort drabene endnu mere grusomme, selv om scene mad ham der skal møde sin datter og får en gave som han ikke når at få åbnet før han bliver drabt, var meget stærk lavet


Men for satan fed action, kan klart anbefales Så tak til bruce for heads up'en 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#48 filmz-Bruce 18 år siden

#47 Godt du kunne li den :) Lidt for melodramatisk til mig, men action'en holder den godt ovenvande :)

Election, af Johnnie To, er jeg dog mere imponeret over. Check den ud. Billig, god indpakning og god kvalitet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#49 filmz-Narniabæver 18 år siden

Shrek 2

Ikke så god som 1'eren, og dragen var kun med under rulleteksterne.

9 / 10
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#50 elwood 18 år siden

#48 hehe har bestilt den, nu mangler jeg bare deadwood også, men jeg satme ha al xtra matrialet så jeg venter lidt til reg1 måske falder i pris.

Btw igår så jeg Sahara (Bare rolig jeg havde lånt den via Digitarian.) nøj den var ringe, især slutningen, det virkede bare som om de lige fandt på det i sidste øjeblik, en vaskeægte Deus Ex machina.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: