Der findes groft sagt to slags mennesker: Dem, der mener, at afsløringen af Darth Vader som Luke Skywalkers far er på niveau med afsløringen af Watergate-skandalen, og så alle dem, der ikke gør. Tilhører du den første kategori – ligesom denne anmelder – vil du sikkert finde “Fanboys” ret morsom. Tilhører du den anden kategori, er du sikkert allerede skræmt væk af advarslen i starten af anmeldelsen og kan trygt gemme pengene til den nye Star Trek-film.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-Kadann 14 år siden

Jeg så den i går i Cinemaxx og var rigtigt godt underholdning.

Det er rigtigt at den forholdsvis uoriginal og minder om utroligt mange andre roadmovies med småkiksede teenagefyre, men ikke desto mindre morede jeg mig voldsomt, ikke mindst fordi jeg er i målgruppen for filmen.

Dog skal det siges at jeg havde tre veninder med ind og se filmen, hvor kun én af dem er nørdet. De to andre morede sig også ret godt over filmen, selvom de måske ikke fangede alle de nørdede jokes i filmen, så filmen kan åbenbart også tale til folk, der ikke har dyrket Star Wars på samme niveau som jeg selv har.

Jeg kan i hvert fald kun anbefale den.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2 Spanner 14 år siden

Dem, der mener, at afsløringen af Darth Vader som Luke Skywalkers far er på niveau med afsløringen af Watergate-skandalen


OMG SPOILER!!!11

Om selve filmen, så skal man klart holde sig væk, hvis man ikke er Star Wars fan. Det er én af de film med flest in-jokes, jeg til dato har set, og 90% af dem omhandler star wars universet og nørderiet omkring det.

Når det så er sagt, så sad jeg under hele filmen med et bredt smil og nikkede genkendende til skræmmende mange af de klichéer, der driver filmen.

Det er ikke noget mesterværk, men jeg var underholdt hele vejen igennem af en film, der mest af alt er en tribute til Trilogien og har rigeligt overskud til indforståede nik til dem, der har holdt den i sit hjerte i disse efterhånden mange år.

4/6

Det er også længe siden, jeg har oplevet så god stemning til en film, som der var i Cinemaxx i går aften :)
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#3 filmz-Kadann 14 år siden

#2 -

Sandt, der var virkelig god stemning, det var herligt.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 Slettet Bruger [3264401214] 14 år siden

Filmz skrev:
"Fanboys" tager os tilbage til det skelsættende år 1998, hvor "Star Wars: Episode I - Den usynlige fjende" langt om længe landede i biograferne


Det gjorde den vist først året efter. :-)
Gravatar

#5 chandler75 14 år siden

# 4 Rettet, tak :)
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 misuma 14 år siden

Jeg så en trailer fra omtalte film for e v i g h e d e r siden, gade vide hvorfor den først dukker op til overfladen nu?
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#7 Takfornu 14 år siden

# 6 Post-production ... Sound-mix... CGI-FX... editing ... you know that kind of stuff these kind of movies have ;)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#8 chandler75 14 år siden

Ja, den har været et stykke tid undervejs... Den første Filmz-nyhed om filmen er næsten 4 år gammel: http://filmz.dk/weinstein-co-laver-komedie-om-star...
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#9 lagoni 14 år siden

Jeg vil sige man sagtens kan se denne film og more sig uden at ha' det store kendskab til Star Wars. Jeg tror jeg kun har set en enkelt af filmene helt og har nok almindeligt kendskab (jeg ved hvem Darth Vader er og hvordan Carrie Fisher ser ud) og jeg morede mig kosteligt. Det er egentlig ikke Star Wars-referencerne der er de vigtige, mere de små ting som fx Kevin Smith, Harry Knowles og Tilbage til fremtiden. En næstren gennemført sjov film, der dog har enkelte sidespring, der minder mere om 'Not Another Sci-Fi Movie' end god nørde-komedie, fx
skriften 'you're very, very, very high
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

Skriv ny kommentar: