Gravatar

#11 filmz-Kadann 17 år siden

#10 -

Med hensyn til 360'eren og trådløst, så bør du gå efter en router eller et accesspoint der kører samme hastighed som det trådløse netkort til den, hvilket jeg vil gætte på kører 54Mbit, som er den mest udbredte standard for tiden. Dog skal du være opmærksom på, at der er en verden til forskel mellem hastigheden på kabel og hastigheden på trådløst - hvis det trådløse ikke lige får ordenlig forbindelse, vil hastigheden blive lavere, indtil den kan opnå en stabil forbindelse. Hvis du planlægger at overføre store filer til din 360'er, så kan det virkelig blive et irritationsmoment, men taler vi ren internetforbindelse og streaming, burde det ikke give et problem.

Hvad der virker bedste med 360'eren kan jeg dog ikke svare på, men jeg gætter på at MS benytter et standard netkort, muligvis noget Intel og jeg kan ikke forestille mig at du vil opleve stor forskel på samspillet mellem 360'eren og nogle af de mærker jeg har nævnt.

Og med hensyn til kabling, så er den nemmeste løsning enten at skifte router hos Cybercity, så du både har trådløs og kabling i én boks, at finde en alternativ router som kan være ret problematisk at sætte op, eller simpelthen at købe et accesspoint og en lille switch - en switch kan fås fra under 100 kr. og op.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 Corgan 17 år siden


#11:

Ok. Tak.

Hvilket accesspoint og hvilken lille switch kan du anbefale? Kender du nogle specifikke modeller? Og har du links til dem?
Gravatar

#13 filmz-Kadann 17 år siden

#12 -

Jeg bruger Linksys WAP54G, et ganske fornuftigt accesspoint der har tjent mig godt i et par år efterhånden.

http://edbpriser.dk/Products/Listprices.asp?ID=185...

Du kan dog finde noget DLink der er lidt billigere.

Med hensyn til switch, så er det næsten ligegyldigt hvad du køber. Jeg har haft alle mulige mærker, kendte og ukendte, og er dit behov som du beskriver der, så køb den billigste du kan finde.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#14 elwood 17 år siden

Halo3 MP beta er ude nu for dem som har købt Crackdown, og det munter jeg mig meget med, sammen med Tenchu Z demo'en der er komet op igen på den Japanske Markedt place.

Men, men det er slet ikke det vigtige jeg ville sige...

Halo3 bliver stort, men jeg er faktisk mere hyped for GTAIV, og jeg linker til en god side der samler ale previews, og info på et sted.

Læs lidt om det, og sig så det ikke er ambitiøst 8-)

GTAIV
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#15 filmz-Kadann 17 år siden

#14 -

Hvad er det ved Halo der gør at folk er helt oppe at ringe? Jeg har kun prøvet det første og må erkende, at det mest af alt virkede som et helt almindeligt metervare-FPS.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#16 elwood 17 år siden

#15 Universet, Master Cheif, Historien, Multiplayer.

Det er lidt det samme som Metal Gear Solid spillene, spillene er ikke for alle, nogen kan li dem andre ikke, så simplt er det 8-)

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#17 dyg 17 år siden

#15 - Helt fantastisk enig, fatter ikke den fascination.
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#18 filmz-lbw 17 år siden

Jeg er faktisk enig, selv om jeg har xbox, xbox360 og både Halo 1 og 2. Jeg spillede 1'eren helt igennem for at finde ud af, hvad det var der gjorde det så specielt - men jeg fandt det aldrig. :) 2'eren fangede mig ikke. Ok det er ret tilgængeligt multiplayer spil - men igen, jeg ser overhovedet ingen fornyelse i MP-delen i nogen af Halo-spillene i forhold til andre (og ældre) spil. Måske overser jeg også noget... ;o)

Så kadann siger det ligner alle andre FPS'ere blot hæmmet af middelmådig grafik, dårligere opløsning i forhold til pc'er (indtil 3'eren) og for mit vedkommende dårligere styring og kontrol med en xbox controller.

En ting der dog fungerer ret godt er xbox Live. Det er helt igennem lækkert at sidde og spille mod 3 kammerater, hvorefter vi vælger at teame op og lade Live finde 4 modstandere til os. Lækkert, hurtigt og lag frit!
I am smiling because they haven't found the bodies yet.
Gravatar

#19 elwood 17 år siden

#18 naa tror ike du overser noget, nogen bliver bare grebet af hypen for et spil og forventer at de vil få samme oplevelse, som alle dem der har sagt et spil er så godt.

Jeg synes bare personligt det er et sjovt spil, med sjove våben (er vild med Plasma Granater) jeg kan ikke forsvare det med andet end, at jeg ganske enkelt bare synes det er et sjovt spil.

indtil videre er det kun lykkes at spille mod Franksmænd, og jeg fatter hat af hvad de siger hehe.

J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#20 filmz-Kadann 17 år siden

#16 -

Ok, jeg regnede faktisk med at der var et eller andet jeg havde overset, men det har jeg så åbenbart ikke. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: