Tilbage i 2002 blev mange fans af den populære cyberpunk-anime “Akira” rystet over udmeldinger fra Warner Bros. om en amerikansk live-action-genindspilning over det hyldede japanske animationsepos. Kort efter blev der dog stille omkring projektet, der tilsyneladende var blevet skrinlagt – indtil nu.

Warner Bros. har nemlig annonceret, at de igen vil forsøge at få gang i “Akira”-filmatiseringen og har tilknyttet den 29-årige Oscar-nominerede irske instruktør Ruairi Robinson til at begå den nye fortolkning af den postapokalyptiske thriller. Der er ikke oplyst flere detaljer omkring projektet, men Robinson har tidligere instrueret en rost scifi-kortfilm ved navn “The Silent City”.

Katsuhiro Otomos klassiske fremtidsvision “Akira” fra 1988 fortæller gennem en utrolig visuel billedside historien om en ung motorcykelbande, der bliver involveret i et hemmeligt militæreksperiment, kaldet Akira-projektet, i et postapokalyptisk Tokyo.

For flere år tilbage var Stephen Norrington, der bl.a. instruerede “Blade”, tilknyttet som instruktør, men valgte kort efter at droppe fra projektet, som på daværende tidspunkt var ved at blive skrevet af James Robinson.



Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-Bruce 16 år siden

Hmm instruktøren alene gør det faktisk spændende. Jeg er ikke den store anime fan, så denne version er nok mere spiselig for mig.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 hurin 16 år siden

Gad vide hvem der skal være negeren. Jeg gætter på oberst Shikishima.
Zardoz has spoken
Gravatar

#3 filmz-Bruce 16 år siden

#2 Du mener afro-japaneren?
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 filmz-omega2005 16 år siden

Endnu en film som prøver at høste andres succes. Tvivler meget på den bliver noget værd som live-action (visse ting udtrykkes bedre tegnet).
Jeg elsker anime'en og ikke mindst mangaen til AKIRA, det var egentlig perfekt som det nu engang var. Hvis folk ikke kan se en anime, så må de lade være og undvære.

Skal selvfølgelig ses, for jeg kan ikke være fan af det originale uden at se det nye for at gøre nar (eller i værste fald blive positivt overrasket) ;)
Gravatar

#5 Notional 16 år siden

Jeg har dog stadig mine bange anelser. Hollywood er kendt for at fjerne alt det originale og stemningen i de film de genindspiller. Jeg har svært ved at tro, at Akira kan lykkedes troværdigt, medmindre der postes MANGE penge i.

Men ok, det gjorde de i Matrix, så jeg håber vi kan få samme kvalitet i denne film.

Jeg tror nu stadig Ghost in the Shell filmen vil fungere bedre. Indtil den amerikanske censur kommer ind i billedet :(
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#6 rockysds 16 år siden

Jeg anser det for tvivlsomt, at der kommer en specielt god film ud af det her. Den oprindelige er ganske fremragende, og kan ikke forstille mig, at en live-action film kan leve op til den. Den kommer sikkert til at se flot ud, men bliver den for amerikaniseret og ude kant. We'll see...
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#7 holddakæft 16 år siden

Der er godt nok nogle ret hardcore scener i den, så jeg glæder mig til at se hvordan de vil vise det, hvis de altså gør det!
Hvis jeg siger involde på jorden?
Gravatar

#8 filmz-zanoan 16 år siden

Det ville da i allerhøjeste grad være at voldtage Akira-animeen. Suk.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake

Skriv ny kommentar: