Når filmserien om “Harry Potter” fortsætter med de to sidste film efter “Fønixordenen”, bliver det muligvis uden Emma Watson i den velkendte rolle som Hermione.

Den nu 16-årige skuespillerinde er for tiden i gang med optagelserne til den femte film i serien, men har udtalt, at det medførende tidspres måske vil resultere i, at hun bliver nødt til at springe fra på de afsluttende film. Watson, som vil være fyldt 20 år, inden den syvende film er i kassen, kan derfor muligvis ikke følge filmserien til ende.

Watson siger: ”Jeg ved det ikke endnu. Hver film er så omfattende, og det tager lang tid. Jeg er vild med at optræde, men der er mange andre ting, som jeg også kan lide at lave.”



Vis kommentarer (25)
Gravatar

#1 jensen123 17 år siden

så vidt jeg ved, så er hun da den yngste af de 3 hovedpersoner, så problemet er da mere at harry vil være 21 og ron vil være 22...
Gravatar

#2 simondk 17 år siden

Crap... Nu er hun jo snart ved at være i den gode alder... Damn.

Gravatar

#3 loki 17 år siden

Hmm... måske er jeg lidt for kynisk, men mon ikke hendes agenter har bedt hende udtale det pga. fremtidigt lønpres til de næste film.
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 Notional 17 år siden

Ja det ville være dybt tåbeligt for hende at sige nej til det?
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#5 filmz-gofferoffer 17 år siden

Yeah. Carreer kill!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#6 filmz-ulrik ulmer 17 år siden

Som jeg siger på min egen hjemmeside tvivler jeg stærkt på at dette RYGTE er sandt. For Emma Watson har op til flere gange udtalt at hun ELSKER at spille rollen som Hermione Granger og at hun ikke kan klare tanken om at se en anden person i rollen som Hermione Granger, rollefiguren betyder nu også så meget for Emma at hun har udtalt før at hun vil gøre det hele færdigt.

Så dette RYGTE vil jeg ikke tro på før Emma selv udtaler sig om det. Desuden så har IMDB.com offentliggjort at både Daniel, Emma og Rupert vil være at finde på rollelisten i Harry Potter og Halvblodsprinsen :)

Og jeg tror mere på dem end på dem der siger hun måske ikke er med, ikke kune fordi at jeg håber hun er med, men også fordi at IMDB.com endnu ikke har taget fejl når det drejet sig om Harry Potter filmene, de skrev også at de ville være at finde på rollelisten til Flammernes Pokal og Fønixordenen lang tid før optagelserne overhovedet var gået i gang, så jeg vil sige at der er meget stor chance for at de har ret igen :)
Azkaban.dk - Her får du seneste nyt fra Harry Potters magiske verden.
Gravatar

#7 jesperhp 17 år siden

Hmm, ville da være noget møg hvis hun smutter synes jeg!
Gravatar

#8 gladiator 17 år siden

"JEG VIL HAVE LØNFORHØJELSE"
Gravatar

#9 filmz-Kadann 17 år siden

#6 -

Hvad IMDb skriver, kan du ikke altid regne med. Rollelister o.s.v. bliver tit baseret på rygter og formodninger.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 filmz-Bruce 17 år siden

Vi mangler flere film med Stewart Granger!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: